VIDEO - Prima melodie nouă a celebrei trupe The Cure în 16 ani. Când va fi lansat noul album

VIDEO - Prima melodie nouă a celebrei trupe The Cure în 16 ani. Când va fi lansat noul album
foto: thecure.com

După 16 ani de aşteptare, fanii trupei The Cure au parte de noutăţi îmbucurătoare.

Formaţia a lansat un nou single, „Alone” (Singur), care va apărea pe viitorul album Songs From a Lost World (Cântece dintr-o lume uitată), care urmează să fie lansat pe 1 noiembrie 2024 prin Capitol Records în S.U.A. (Polydor/Fiction în Marea Britanie), scrie revista muzicală Billboard. Ascultă piesa de mai jos.

Piesa a apărut ca melodia de deschidere a turneului global al trupei Shows of a Lost World pe parcursul anilor 2022 şi 2023. Albumul a fost mult timp în pregătire, cu datele originale de lansare propuse pentru 2019. Lista de melodii a albumului va fi dezvăluită în săptămânile următoare, pe canalele de socializare ale trupei.
Vorbind despre cântec, solistul Robert Smith a spus că „Alone” a fost „piesa care a deblocat înregistrarea, de îndată ce am înregistrat acea piesă muzicală, am ştiut că este melodia de deschidere şi am simţit că întregul album este în centrul atenţiei.”
El a adăugat: „M-am chinuit de ceva vreme să găsesc versul de deschidere potrivit pentru melodia de deschidere potrivită, lucrând cu ideea simplă de „a fi singur” mereu în spatele minţii mele acest sentiment sâcâitor că ştiam deja ce este linia de deschidere... de îndată ce am terminat înregistrarea, mi-am amintit de poezia Dregs a poetului englez Ernest Dowson. Acela a fost momentul în care am ştiut că melodia – şi albumul – sunt reale.”
Songs From a Lost World a fost produs de Smith şi Paul Corkett, care au coprodus albumul The Cure din 2000, Bloodflowers. Albumul conţine contribuţii de la Smith, Simon Gallup (bas), Jason Cooper (tobe), Reeves Gabriel (chitară) şi Roger O'Donnell (clape). Acesta din urmă a anunţat recent că a fost diagnosticat cu cancer de sânge rar şi „agresiv” în urmă cu un an, dar a adăugat că „sunt bine şi prognosticul este uimitor”.

Afla mai multe desprethe curealbumalone
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt