Natalia Oreiro e oficial rusoiacă

Natalia Oreiro e oficial rusoiacă

Natalia Oreiro este rusoaică cu acte în regulă. Vladimir Putin i-a acorat cetăţenia artistei sud-americane. Cântăreaţa i-a mulţumit personal, în limba rusă, ţarului de la Kremlin. În anii anteriori, un demers similar au făcut şi actorii Gerard Depardieu şi Steven Segal.

Natalia Oreiro e celebră în întreaga lume datorită rolurilor ei în telenovele. Actriţa din „Înger Sălbatic” a susţinut în repetate rânduri că-şi doreşte cetăţenia Federaţiei Ruse. Acum, i s-a împlinit visul

Natalia Oreiro a început demersurile de obţinere a cetăţeniei încă din anul 2016. Odată cu ea, rus cu acte în regulă a devenit şi fiul ei Merlin, în vârstă de 9 ani.

Prima vizită a cântăreţei în Rusia a avut loc în anul 2001, iar de atunci artista a călătorit în fiecare an. Ba chiar, în 2019, a susţinut spectacole în 13 oraşe ale Rusiei în cadrul turneului Unforgettable. Pentru a arăta cât de mult iubeşte Rusia, de ziua naţională a Federaţiei a postat un mesaj pe Twitter în care purta un obiect vestimentar slav.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune din Rusia, cântăreaţa de origine uruguaiană a glumit şi a spus că va fi mai rusoaică decât Gerard Depardieu. Artistul francez a primit cetăţenia în 2013. Şi actorul american Steven Seagal este cetăţean rus din 2016.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt