Kourtney Kardashian şi Travis Barker au ajuns în faţa altarului din Las Vegas fără să semneze contracul prenupţial la care ar fi lucrat.

Kourtney Kardashian şi Travis Barker au ajuns în faţa altarului din Las Vegas fără să semneze contracul prenupţial la care ar fi lucrat.

Kourtney Kardashian şi Travis Barker au avut parte de o ceremonie la o capelă de căsătorii din Las Vegas, însă sursele susţin că nu a fost o căsătorie legală. În ciuda acestui fapt, dragostea puternică dintre cei doi i-a determinat să sărbătorească după Premiile Grammy la One Love Wedding Chapel, în ceea ce părea a fi o nuntă. Ba mai mult, apropiaţii cuplului susţin că cei doi ar fi vrut să îşi unească destinele fără a semna un contract prenupţial.

Kourtney Kardashian şi Travis Barker nu au semnat un contract prenupţial înainte să ajungă la altar

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru TMZ că cei doi nu aveau un certificat de căsătorie, iar ceremonia a fost „doar de distracţie”. Kardashian are o avere de 65 de milioane de dolari, potrivit CelebrityNetWorth.com, în timp ce valoarea netă a lui Barker este estimată la 50 de milioane de dolari. Mai multe surse apropiate cuplului au declarat că cei doi lucrau la un contract prenupţial înainte de ceremonie, însă nu a fost semnat.

Cu toate acestea, aceleaşi surse susţin că cei doi iau în considerare şi semnarea unui contract postnupţial. Asemenea celui semnat înaintea căsătoriei, contractul va separa câştigurile financiare din timpul mariajului. Ceremonia dintre Kardashian şi Barker în Las Vegas, oficiată de un bărbat îmbrăcat la fel ca Elvis Presley, nu va fi singura lor ceremonie, au mai spus surse pentru TMZ. Cuplul plănuieşte să facă ceva mai „elaborat” pentru familie şi prieteni.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt