Cine va fi viitorul James Bond. Un „prinţ” din „Urzeala tronurilor”, „Venom” sau „Superman”? Ce spun cotele caselor de pariuri

Cine va fi viitorul James Bond. Un „prinţ” din „Urzeala tronurilor”, „Venom” sau „Superman”? Ce spun cotele caselor de pariuri

Trei actori britanici, dintre care doi deveniţi populari după succesul serialului de televiziune „Urzeala Tronurilor”, sunt în prezent principalii favoriţi, cotaţi cu şanse egale la cotele de pariuri din Marea Britanie, în a-l înlocui pe Daniel Craig în rolul agentului 007 James Bond.

Conform casei de pariuri William Hill, actorii Tom Hardy, Richard Madden şi Tom Hopper sunt în topul favoriţilor, cu şanse egale, fiecare dintre ei având o cotă de 4/1. Numele lui Tom Hardy era vehiculat încă de anul trecut în ceea ce priveşte actorul care ar urma să devină al zecelea James Bond. Hardy, în vârstă de 44 de ani, ar fi dat deja probă, în luna iunie 2020, conform presei britanice.

Tom Hardy, într-o scenă din ultimul său film „Venom 2 - Let there be carnage”. Foto: Profimedia Images

Richard Madden a devenit cunoscut pentru rolul Robb Stark din „Urzeala Tronurilor” şi în prezent poate fi văzut în superproducţia Marvel „The Eternals”.

Afla mai multe despreactorjames bondpariu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt