Candidatura lui Joe Biden la Casa Albă nu are susţinerea totală a celor din Partidul Democrat, spun jurnaliştii străini

Candidatura lui Joe Biden la Casa Albă nu are susţinerea totală a celor din Partidul Democrat, spun jurnaliştii străini

Pe măsură ce viitorii pretendenţi la fotoliul de la Casa Albă îşi anunţă intenţiile electorale, e din ce în ce mai greu de prezis care ar putea fi viitorii competitori la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

„Joe Biden nu are o susţinere totală din partea democraţilor, mulţi ar dori un candidat mai tânăr. Trump încearcă cu disperare să obţină o majoritate din partea republicanilor, dar fostul său vicepreşedinte, Mike Pence, a depus mărturie în procesul declanşat după incidentele din Senatul american de la alegerile precedente”, a explicat la Prima News Robert Schwartz, jurnalist Deutsche Welle.

Analistul de politică externă Alexandru Lăzescu a spus că este „cumva curios” ca Joe Biden şi-a lansat campania printr-un vidoclip şi nu printr-un discurs public, ceea ce a născut iar speculaţii privind capacităţile sale mentale.

„E foarte interesant că videoclipul a avut atacuri la Donal Trump, ceea ce i-a făcut pe republicani să spună că Biden nu are ce realizări să arate şi foloseşte atacul”, a subliniat Lăzescu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt