Digitalizarea fabricilor româneşti: Cum pot produce mai mult cu aceleaşi resurse

Digitalizarea fabricilor româneşti: Cum pot produce mai mult cu aceleaşi resurse

Două companii antreprenoriale româneşti - Dendrio, specializată în integrarea soluţiilor IT&C şi KFactory, start-up specializat în automatizarea practicilor tradiţionale de producţie şi industriale, îşi unesc forţele cu ProCredit Bank pentru a digitaliza fabricile din România.

Cele trei entităţi au lansat un „Calculator ROI de digitalizare”, prin intermediul căruia companiile ce deţin fabrici pot calcula câţi bani pot economisi prin digitalizare, iar ulterior au posibilitatea de a accesa un Credit de Investiţii în Digitalizare pentru IMM-uri oferit de ProCredit Bank pentru a se finanţa.

“În decursul anului trecut am primit de la clienţi multiple solicitări de finanţare a proiectelor de digitalizare. Prin acest parteneriat, dorim să le oferim acestora soluţii complete de digitalizare a fabricilor, inclusiv soluţii de finanţare a proiectelor prin ProCredit Bank. În acest sens, ne propunem să accelerăm procesul de decizie şi implementare în condiţiile în care bugetele de investiţii de tip CAPEX au fost diminuate de criza curentă,” a declarat Vlad Cazan, cofondator KFactory.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt