Doi părinți s-au luat la bătaie în fața școlii - Prima News

Doi părinți s-au luat la bătaie în fața școlii

Scene șocante într-o comună din Suceava. Chiar lângă o școală, doi părinți și-au împărțit pumni și picioare în fața a zeci de elevi. Încăierarea ar fi pornit după ce unul dintre ei și-a arătat nemulțumirea față de noua învățătoare a elevilor. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

Scandalul între cei doi bărbați a început imediat după ce și-au luat copiii de la școală. După un schimb de replici dure, au început să se îmbrâncească în plină stradă. În imaginile filmate de martori se vede cum încep apoi să se lovească cu pumnii și picioarele și nu se opresc nici măcar când unul dintre ei cade la pământ.

Încăierarea dintre cei doi tați ar fi pornit de la noua învățătoare a copiilor. Unul dintre ei ar fi considerat că dascălul nu are suficientă experiență ca să le predea copiilor, iar asta a stârnit furia celuilalt. Deși mai mulți părinți au asistat la bătaie, nimeni nu a intervenit.

Imaginile au fost postate pe internet. Acolo le-a văzut și poliția care s-a autosesizat și a deschis un doar pentru loviri și alte violențe. Urmează acum ca cei doi bărbați să fie identificați și chemați la audieri.

Total
0
Shares
Total
0
Share