Destinația perfectă pentru cei care vor liniște - Prima News

Destinația perfectă pentru cei care vor liniște

Diversitate. Este cuvântul care descrie cel mai bine Grecia. Munte și mare la un loc. Distracție, dar și multă liniște pentru cei care își doresc asta. Iar pentru turișii care vor să fie cât mai aproape de natură, există și pensiuni care oferă nu doar cazarea tradițională ci și spații de campare pentru rulote. Un astfel de loc se află chiar în apropiere de renumitul oraș Salonic. Până când vor ajunge, însă, primii turiști în Elada, noi vă spunem tot ce trebuie să șțitți dacă vă planificați o vacanță în Grecia. Urmează Pașaport de vacantă!

Epanomi. Este numele unei localități situate la doar o jumătate de oră distanță de Salonic. Și, în ciuda apropierii de al doilea oraș ca mărime din Grecia, locul e perfect pentru cei care își doresc liniște. Katerina este proprietara unui complex turistic care oferă alternativă la resorturile aglomerate.

Aici cel mai mare preț se pune pe mediul înconjurător. Priveliștea e spectaculoasă.

Și dacă părinții pot contempla muntele zeilor, copiii se pot juca în voie în spațiile special amenajate pentru ei. În aer liber, bineînțeles.

Complexul oferă și locuri de campare.

Și pentru a ține coronavirusul la distanță există reguli de siguranță.

Atenție! În Grecia nu se va putea intra, chiar și după relaxarea măsurilor, prevăzuă după 14 mai, decât la
minimum 14 zile de la rapel. Mai puteți vizita Elada cu un test PCR negativ sau cu dovada că ați avut Covid și…aveți anticorpi. În plus la graniță, aleatoriu ,autoritățile își rezervă dreptul de a face turiștilor teste rapide.Total
5
Shares
Total
5
Share