VIDEO - "Kingdom of the Planet of the Apes" a debutat pe primul loc cu încasări 56 de milioane de dolari

VIDEO - "Kingdom of the Planet of the Apes" a debutat pe primul loc cu încasări 56 de milioane de dolari

"Kingdom of the Planet of the Apes" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări 56 de milioane de dolari, potrivit Variety.

"Kingdom of the Planet of the Apes" a avut la debut venituri aproape egale cu două dintre cele trei filme anterioare din franciză, după "Dawn of the Planet of the Apes" din 2014 (cea mai mare sumă din serie, 72 de milioane de dolari) şi înaintea "War for the Planet of the Apes" din 2017 (56,2 milioane de dolari) şi "Rise of the Planet of the Apes" din 2011 (54,8 milioane de dolari).

Producţia celui mai nou film din franciză a costat 160 de milioane de dolari (mai puţin decât cele două filme anterioare, care au avut un buget de 190 de milioane de dolari) şi se aşteaptă să aibă un succes mai mare în box office-ul internaţional. Filmul a debutat cu 72,5 milioane de dolari peste hotare, ceea ce a dus totalul global la o sumă de 129 de milioane de dolari.

Regizată de Wes Ball, povestea are loc la foarte mulţi ani după domnia lui Caesar (liderul revoluţionar interpretat de Andy Serkis) şi urmăreşte un tânăr pe nume Noa (Owen Teague) în timp ce porneşte într-o călătorie alături de o femeie pe nume Mae (Freya Allan) pentru a croi un drum pentru viitorul celor două specii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt