Copil de 14 ani, gest extrem - Prima News

Copil de 14 ani, gest extrem

La vârsta la care abia se pregătesc să intre în adolescență mulți copii trăiesc drame inimaginabile. După ce ar fi avut o discuție aprinsă la telefon, un copil de 14 ani s-a aruncat de la etajul al treilea al colegiului la care învăța. Iar diagnosticul medicilor este crunt: fata este în stare gravă, cu fractură de coloană. Profesorii ei spun că nu avea ce să caute în sala de clasă pentru că urma să plece cu colegii ei la muzeu, într-o activitate din săptămâna altfel. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Între timp, directorul a fost anunțat de doctorul liceului și de asistentă că au găsit-o pe copilă cazută pe copertina de tablă din spatele unitatii de invatamant. Cele două i-au acordat victimei primul ajutor si apoi au sunat la 112. A fost trimisă o ambulanță, care a dus-o pe fată la spital.

La școală au ajuns si politistii, care au început o anchetă. Primul lucru pe care l-au făcut a fost să verifice, împreuna cu directorul liceului, camera de supraveghere din clasa în care se afla eleva când a căzut.

Fata de 14 ani ar fi incercat sa-si ia viata, după ce s-ar fi certat în cursul dimineții cu cineva la telefon.

Total
0
Shares
Total
0
Share