Copil căzut în Dunăre, salvat în ultimul moment

Copil căzut în Dunăre, salvat în ultimul moment

Scene şocante la Galaţi! Un copil de şapte ani a fost la un pas de moarte după ce a căzut în apele Dunării. Băiatul încerca să urce pe bac, deşi ambarcaţiunea se pusese deja în mişcare. Norocul a făcut ca un marinar să intervină. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Sunt imagini filmate de trecători. Oamenii aflaţi în port au surprins momentele când copilul de şapte ani a fost salvat, în ultima clipă, de la înec.

Băiatul se afla pe ponton împreună cu tatăl şi fratele lui, în vârstă de 17 ani. Voiau să ia bacul şi să ajungă la Tulcea. Deşi ambarcaţiunea se pusese în mişcare, cei trei au început să alerge şi au încercat să urce în ultimul moment.

Băiatul cel mic s-a dezechilibrat şi a căzut în apă. Deşi nu ştia să înoate, într-o încercare disperată să-l salveze, fratele său a sărit şi el în Dunăre. Un marinar a văzut întreaga scenă şi, fără să stea pe gânduri, a sărit după ei. Salvarea a fost cu atât mai dificilă, pentru că a trebuit să lupte pentru doi oameni.

Într-un final, cu ajutorul celor din jur, au ajuns cu toţii în siguranţă pe mal. Angajaţii care asigură traversarea cu bacul spun că sunt tot mai dese cazurile în care oamenii forţează urcarea pe navă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt