Scenariu ŞOC! Florin Cîţu – ministrul agriculturii; Adrian Oros – ministru de finanţe

Scenariu ŞOC! Florin Cîţu – ministrul agriculturii; Adrian Oros – ministru de finanţe

Ar putea Adrian Oros şi Florin Cîţu să facă schimb de locuri la şefia celor două ministere pe care le conduc în prezent? Un scenariu cel puţin interesant, lansat în emisiunea ”Agricultura la Raport” cu Ovidiu Ghinea, de către preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL), Dorin Cojocaru. În opinia acestuia, şeful de la Agricultură este, în multe cazuri, lipsit de putere în faţa ministrului finanţelor publice, atunci când cere bani pentru măsurile gândite să sprijine fermierii şi industria agroalimentară.

”Degeaba face Ministerul Agriculturii o strategie de dezvoltare, în colaborare cu fermierii, cu procesatorii, discută şi cu parlamentarii, dacă ministrul de finanţe vine după două-trei luni şi zice că mută banii în altă parte, că sunt alte priorităţi. Nu pică de fraier şi ministrul agriculturii şi secretarii de stat, iar fermierii spun că i-au minţit?”, a subliniat Dorin Cojocaru.

Mai în glumă, mai în serios, preşedintele APRIL a venit şi cu o propunere şoc pentru noul Guvern: Florin Cîţu şi Adrian Oros să facă rocada la şefia celor două ministere pe care le conduc în prezent.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt