Reacţii dure din PNL după anunţul făcut de Becali, candidat AUR, potrivit căruia ar exista un plan pus la cale de Ciolacu şi Simion, pentru ca acesta din urmă să intre în turul doi

Reacţii dure din PNL după anunţul făcut de Becali, candidat AUR, potrivit căruia ar exista un plan pus la cale de Ciolacu şi Simion, pentru ca acesta din urmă să intre în turul doi

Membri marcanţi şi lideri ai PNL au reacţionat după anunţul făcut de Gigi Becali, candidat AUR pentru Parlament, care susţine că Marcel Ciolacu şi PSD au un plan comun pentru a-l ajuta pe George Simion să ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale.
 
Robert Sighiartău, vicepreşedinte al PNL: Lucrează de zor să-l bage pe Simion în turul 2 ca să iasă Ciolacu preşedinte - câte 10-20 de voturi pe secţie cu banii adunaţi de pesedişti din muncă ,,cinstită’’.
Tot acest plan a fost devoalat în direct de candidatul AUR de la Camera Deputaţilor, Gigi Becali. Iliescu, Năstase, Ponta, Dragnea, Ciolacu - Hrebenciuc, acelaşi PSD.
 
Nicoleta Pauliuc, senator PNL: Becali, locul 2 pe lista AUR din Bucureşti, a recunoscut senin că există un plan comun pus la cale de Marcel Ciolacu şi George Simion pentru ca acesta din urmă să fie ajutat de PSD să intre în turul II al alegerilor prezidenţiale. Ei speră să reediteze scenariul din 2000, Iliescu – Vadim. Pentru asta, l-au scos de la naftalină şi pe sforarul Viorel Hrebenciuc.

Florin Roman, deputat PNL: Suveica cu voturi dirijate spre Simion este o găselniţă folosită de PSD şi pentru UDMR. La prezenta mare la vot, nu funcţionează. Blatul a fost recunoscut cu seninătate de Gigi Becali, într-o emisiune televizată. Mai dă o mână de ajutor şi mama Rusie, cea care vrea haos în ţara membră a UE, care este flanc estic al NATO.

Daniel Buda, europarlamentar PNL: Gigi Becali a dezvăluit aseară strategia PSD şi a lui Viorel Hrebenciuc, unul din cei mai corupţi pesedişti din toate timpurile. Ce să vezi e aceeaşi strategie cu cea a Rusiei:  împingerea lui Simion în turul 2. Este clar că PSD îşi doreşte un contracandidat comod, iar Rusia vrea să submineze opţiunile pro-europene ale României. Pentru ca mai apoi să formeze în Parlament o majoritate PSD-AUR numai bună pentru planurile Rusiei. 
 
Alexandru Muraru, deputat PNL: Nici nu mai e nevoie să o spun eu, o recunoaşte chiar Becali, proaspăt membru AUR, că aceste discuţii chiar au avut loc şi există directiva dirijării unor voturi dinspre PSD către Simion. PSD nu se dezminte şi în niciun caz nu va fi vreodată un partid capabil să se reformeze şi să se lepede de practici ilisciene.

 

Afla mai multe desprepnlpsdaurbecalihrebenciuc
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt