Primarii se ceartă pe pasaj

Primarii se ceartă pe pasaj

Primarii sectoarelor 3 şi 4 s-au luat la ceartă din cauza unui pasaj. Daniel Băluţă spune că Robert Negoiţă i-a furat designul pe care echipa sa de specialişti l-a gândit pentru un pasaj din capitală. Negoiţă în schimb susţine că doar s-a inspirat şi că el, personal, nu este supărat pe primarul Sectorului 4.

Ceartă dintre cei doi primari nu a rămas doar la nivel de discuţie. Daniel Băluţă a luat măsuri şi în instanţă şi a obţinut o ordonanţă preşedinţială prin care obligă Primăria Sectorului 3 să nu mai monteze la pasajul de la Autostrada Soarelei aceeaşi strucutură metalică care va exista şi în Sectorul 4.

Stadiul în care se afla acum lucrările de la pasajaul suprateran de la Bulevrad Theodor Pallady arată clar că Robert Negoiţă încă nu a pus în aplicarea ordonanţa preşedinţială. De asemenea, primarul susţine că el nu a copiat nimic.

Daniel Băluţă are însă altă părere. ,,Îmi exprim regretul şi dezamăgirea că properitatea intelectuală a conceptului pasajului Europa Unită a fost însuşită de către Sectorul 3 al Capitalei, fără respectarea celor mai elementare norme deontologice şi de protecţie oferite de lege proprietăţii intelectuale. Cu alte cuvinete, Sectorul 3 a copiat fără scrupule proiectul sectorului nostru", a declarat Daniel Băluţă.

Daniel Băluţă e revoltat pentru că pe 28 ianuarie 2022 atunci când primăria sectorului 3 a autorizat lucrarea, pe panoul de şantier, randarea nu arăta că acolo va fi o structură metalică de tip vortex. Primarul Negoiţă susţine că nu va opri lucrările şi că el nu este supărat pe primarul Băluţă.

Robert Negoiţă susţine că a modificat proiectul iniţial pentru că şi-a dorit ca pasajul să arate mai frumos. Şi..ca să se asigure că totul arată bine, primarul Sectorului 3 a plantat, pe pasaj, celebri palmieri care i-au declansat un scandal si cu primarul general.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt