Mihai Tudose, răspuns pentru Sighiartău: Bate câmpii, plimbă galoşul prin curte

Mihai Tudose, răspuns pentru Sighiartău: Bate câmpii, plimbă galoşul prin curte

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că nu e interesat de postul de ambasador al României în SUA. Ipoteza fusese lansată de vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău. ”Omul e în criză de imagine, bate câmpii, plimbă galoşul prin curte”, a spus Mihai Tudose despre Sighiartău.
Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat, într-un interviu la Prima News, dacă ar putea fi următorul ambasador al României în SUA, aşa cum a susţinut vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău. 
”Omul e în criză de imagine, bate câmpii, plimbă galoşul prin curte. S-a găsit vorbind. Nu pune Ciolacu ambasador. Poate domnul preşedinte Ciolacu o să pună un ambasador în America”, a spus Mihai Tudose. 
Întrebat dacă ar fi interesat de postul de ambasador în SUA în cazul în care Marcel Ciolacu ar ajunge preşedintele României, Mihai Tudose a negat. 
”Nu, nu mă interesează. În general nu mă interesează postul de ambasador. N-aş putea spune că diplomaţia mă caracterizează. Am fitilul scurt şi nu suport ipocrizia”, a concluzionat eurodeputatul PSD. 
Discuţia despre numirea lui Mihai Tudose în funcţia de ambasador al României în SUA a fost lansată de Robert Sighiartău. Liberalul a susţinut că premierul Marcel Ciolacu şi-ar dori schimbarea lui Andrei Muraru de la Washington, după disputa din SUA, iar în funcţia de ambasador ar putea fi trimis Victor Ponta sau Mihai Tudose.
 

Afla mai multe despretudosesighiartauambasadasua
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt