Liderii PNL lansează candidaţii la Botoşani. Ciucă, Bode, Bolojan şi Flutur, prezenţi la conferinţa judeţeană

Liderii PNL lansează candidaţii la Botoşani. Ciucă, Bode, Bolojan şi Flutur, prezenţi la conferinţa judeţeană

Preşedintele PNL, Nicolae-Ionel Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, preşedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur,  participă astăzi la Botoşani, la „Conferinţa Judeţeană PNL pentru lansarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale şi europarlamentare”.

PNL mizează în această competiţie electorală pe modelul liberal de a face administraţie, performant deja în vestul ţării, pe care vrea să îl extindă în toată ţara.

Bolojan şi Flutur, cei doi preşedinţi de consilii judeţene cu performanţe notabile în atragerea de fonduri europene, predau în Botoşani lecţia dezvoltării comunităţilor prin investiţii susţinute.

PNL intră în campania pentru Primărie cu Cătălin Flutur,  primar al Botoşaniului, cunoscut pentru proiecte esenţiale pentru dezvoltarea localităţii. Pentru CJ, cu Valeriu Iftime, performant la conducerea filialei locale a PNL

După eveniment, liderii PNL vor susţine declaraţii de presă.

Tot astăzi, înainte de evenimentul de lansare a candidaţilor, Nicolae Ciucă şi ceilalţi liberali participă la Flămânzi la inaugurarea autobazei pentru serviciul de transport persoane cu microbuze electrice, realizat prin proiectul ”Măsuri integrate de investiţii pentru o dezvoltare durabila a mobilităţii urbane în cadrul oraşului Flămânzi din judeţul Botoşani”, cu o valoare de aproximativ 5 mil de euro.

Afla mai multe desprepnlconducerebotosani
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt