Klaus Iohannis, despre vizele pentru SUA: Se pare că avem şanse. Rata de refuz trebuie să fie suficient de mică. Semnele nu sunt rele

Klaus Iohannis, despre vizele pentru SUA: Se pare că avem şanse. Rata de refuz trebuie să fie suficient de mică. Semnele nu sunt rele

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că „semnele nu sunt rele” în legătură cu renunţarea la vize pentru românii care călătoresc în Statele Unite ale Americii.
„Ştiţi că întreaga chestiune ţine de aşa-anumita rată de refuz care trebuie să fie suficient de mică. Semnele nu sunt rele”, a declarat, în timpul unei vizite la New York, şeful statului.
Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, referindu-se la vizele necesare pentru românii care călătoresc în SUA, că „s-a lucrat foarte intens pe conştientizare, pe informarea publicului”, el adăugând că „se pare că avem şanse şi aici”.
„Sigur, urmează încă analize, măsurători, concluzii. Dar pot să spun că sunt foarte mulţumit de cum s-a lucrat în această speţă. Şi cei de acasă s-au străduit foarte tare, şi cei de aici s-au străduit foarte tare. Şi chiar cred că informarea publicului a fost punctul cheie pentru a avea o rată de refuz mult, mult mai mică. Ştiţi că întreaga chestiune ţine de aşa-anumita rată de refuz care trebuie să fie suficient de mică. Semnele nu sunt rele”, a subliniat şeful statului, citat de news.ro.

Afla mai multe despreiohannisvizesua
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt