Dan Barna nu mai vrea şefia Camerei şi face o nouă propunere pentru Orban şi Kelemen: Să fim toţi trei vicepremieri în Guvern

Dan Barna nu mai vrea şefia Camerei şi face o nouă propunere pentru Orban şi Kelemen: Să fim toţi trei vicepremieri în Guvern

Copreşedintele USR PLUS, Dan Barna, a anunţat marţi o propunere pentru preşedintele PNL, Ludovic Orban şi pentru preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a debloca negocierile. Barna le cere să facă parte toţi trei din Guvern, în calitate de vicepremieri, iar pentru şefia Camerei Deputaţilor, USR PLUS îl propune pe Cătălin Drulă.

„Un Guvern în care premierul va avea ca vicepremieri cei trei lideri ai partidelor din Coaliţie, va fi credibil şi nu va mai avea nevoie de alte comitete şi putem face astfel o coaliţie solidă şi stabilă”, a declarat Dan Barna.

Barna a făcut şi o altă propunere pentru şefia Camerei Deputaţilor.

„Încercăm o nouă soluţie şi propunem o altă candidatură la şefia Camerei Depuaţilor. Considerăm că echilibru trebuie să existe. O să îl propun pe Cătălin Drulă, un coleg cu o experienţă semnificativă”, a declarat acesta.

Copreşedintele USR PLUS susţine că astfel vor fi deblocate negocierile, iar cele trei partide vor putea discuta despre programele de guvernare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt