Cruci şi Doamne Fereşte - reacţia ministrului de Finanţe când a văzut birourile din 1977 şi imprimantele casate pe care lucrează angajaţii din ANAF şi Trezoreria Statului

Cruci şi Doamne Fereşte - reacţia ministrului de Finanţe când a văzut birourile din 1977 şi imprimantele casate pe care lucrează angajaţii din ANAF şi Trezoreria Statului

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a făcut, vineri, vizite angajaţilor din mai multe instituţii din subordine pentru a vedea condiţiile în care lucrează. La Trezorerie s-a dus cu cafea, după ce cu o zi înainte fusese invitat de către angajaţii instituţiei. La ANAF Sector 3, angajatele dintr-un birou i-au arătat că au birouri din 1997, printează documente cu o imprimantă care oficial a fost casată şi nu au hârtie. ”Doamne fereşte” a spus în repetate rânduri ministrul, făcându-şi cruce.

Marcel Boloş a vrut, vineri, să vadă cum se lucrează în instituţiile din subordine.

”Nu pot să mai stau cu biroul ăsta, uitaţi-l cum atată. Este din 97 biroul ăsta. Este de la înfiinţarea Trezoreriei”, ia-au spus angajatele dintr-unul dintre birourile vizitate.

”Scaunele sunt ale noastre. Sunt cumpărate de noi, să ştiţi”, mai spun angajatele, moment în care ministrul îşi face cruce.De asemenea, angajatele îi arată imprimanta pe care lucrează: ”Scrie pe ea casată, vedeţi?!”

”Nu pot să cred! Astea sunt lucruri pe care n-ar trebui să le văd în cea mai...”, a fost replica ministrului.

”Nu mai avem hârtie”, i-a semnalat o altă angajată.

”Cum nu aveţi hârtie, Doamne iartă-mă?!”, a mai afirmat ministrul.

Angajata îi mai spune ceva, iar ministrul îşi face o nou cruce: ”Doamne fereşte!”.Vineri dimineaţă, Marcel Boloş s-a dus la Trezorerie cu cafea, după ce cu o zi înainte a fost invitat de către salariaţii acestei instituţii să vadă cum se lucrează.

Boloş a afirmat că vrea să vadă la faţa locului condiţiile şi să aibă o discuţie aşezată cu oamenii.

Afla mai multe desprebolosfinantegrevadotari
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt