Cîrstoiu mărturiseşte că se afla la Guvern când i s-a propus că candideze la Primărie

Cîrstoiu mărturiseşte că se afla la Guvern când i s-a propus că candideze la Primărie

Medicul Cătălin Cîrstoiu povesteşte că se afla în sediul Guvernului atunci când i s-a propus să candideze pentru funcţia de primar general al Capitalei susţinut de PNL şi PSD. „Fusesem invitat la şedinţa coaliţiei pentru a discuta exact acest subiect”, explică el.
Întrebat, în emisiunea Insider Politic, la Prima TV, unde era când a primit oferta de a fi candidatul celor mai mari două partide pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu a răspuns: „La Guvern”. 
„Fusesem invitat la şedinţa coaliţiei pentru a discuta exact acest subiect. A fost o discuţie între toată lumea de acolo, în care am înţeles că eu, pentru că, repet, mai avusesem nişte discuţii principiale înainte, pe teme, pe proiecte, cu mulţi lideri politici. Am discutat cu mulţi lideri politici povestea asta, dar nu neapărat povestea concretă a Bucureştiului, ea s-a desprins din discuţiile astea, pentru că inevitabil, când ai o relaţie cu cineva, dezvolţi subiecte şi în afara medicinei”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu în emisiunea Insider Politic, difuzată sâmbătă de Prima Tv.
Întrebat dacă a cunoscut, în cariera sa de medic, politicieni care au încercat să sară peste rând pentru a ajunge la un consult, ortopedul a răspuns: „Nu a existat o astfel de abordare”
„În faţa bolii nu are nimeni întâietate, iar eu ştiu asta şi pe propria-mi piele, nu ca medic”, a adăugat el.
Cătălin Cîrstoiu a fist anunţat oficial drept candidat al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei în 20 martie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt