CINEMARATON aduce CinemaUnit

CINEMARATON aduce CinemaUnit

Festivalul filmului românesc, CinemaUnit, a continuat în oraşul de sub Tâmpa. Cinefilii s-au bucurat de trei pelicule care au avut succes de-a lungul anilor. Iar printre invitaţi s-au numărat şi actori celebri. Nume mari au urcat pe scenă în aplauzele publicului. Festivalul este organizat de Cinemaraton TV şi Universitatea Transilvania din Braşov.

Trei filme care au făcut istorie în cinematografia românească sunt aduse publicului la Festivalul CinemaUnit, organizat la Braşov. Printre ele ,,De-aş fi Harap Alb" şi ,,Filip cel Bun". Actori mari care au bucurat generaţii întregi trăiesc aceleaşi emoţii ca cei din sală.

O altă peliculă aşteptată de public este Centenar Ion Popescu Gopo. O capodoperă despre arta marelui ilustrator care a adus zâmbetul pe feţele românilor în anii comunismului.

La festivalul de la Braşov a fost prezentat şi un film despre trupa legendară a rockului românesc - Phoenix, Povestea Continuă. După vizionarea peliculei, liderul formaţiei, care nu a fost primit în Uniunea Compozitorilor din România,a avut un mesaj de transmis.

Fiestivalul CinemaUnit continuă cu multe surprize pentru iubitorii filmului românesc.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt