CINEMARATON aduce CinemaUnit - Prima News

CINEMARATON aduce CinemaUnit

Festivalul filmului românesc, CinemaUnit, a continuat în orașul de sub Tâmpa. Cinefilii s-au bucurat de trei pelicule care au avut succes de-a lungul anilor. Iar printre invitați s-au numărat și actori celebri. Nume mari au urcat pe scenă în aplauzele publicului. Festivalul este organizat de Cinemaraton TV și Universitatea Transilvania din Brașov.

Trei filme care au făcut istorie în cinematografia românească sunt aduse publicului la Festivalul CinemaUnit, organizat la Brașov. Printre ele ,,De-aș fi Harap Alb” și ,,Filip cel Bun”. Actori mari care au bucurat generații întregi trăiesc aceleași emoții ca cei din sală.

O altă peliculă așteptată de public este Centenar Ion Popescu Gopo. O capodoperă despre arta marelui ilustrator care a adus zâmbetul pe fețele românilor în anii comunismului.

La festivalul de la Brașov a fost prezentat și un film despre trupa legendară a rockului românesc – Phoenix, Povestea Continuă. După vizionarea peliculei, liderul formației, care nu a fost primit în Uniunea Compozitorilor din România,a avut un mesaj de transmis.

Fiestivalul CinemaUnit continuă cu multe surprize pentru iubitorii filmului românesc.

Total
0
Shares
Total
0
Share