Cel mai mare târg de Crăciun - Prima News

Cel mai mare târg de Crăciun

S-a dat startul târgurilor de Crăciun. Craiova și Sibiu au fost primele orașe care au intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Momentul a fost marcat prin spectacole şi concerte. Milioane de becuri vor lumina cele două orașe până după sărbători. Asta, în ciuda prețului ridicat la energie electrică.

Oltenii au furat startul și au fost primii români care s-au bucurat de deschiderea târgului de Crăciun din acest an. Cei mai încântați au fost copiii care l-au putut întâlni la târg chiar și pe Moș Craciun.

Zecile de căsuțe de poveste, bradul înalt de peste 20 metri și milionul de beculețe și figurine luminoase vor plasa Craiova în topul orașelor cu cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, crede primarul Lia Olguța Vasilescu. De la eveniment n-au lipsit nici spectacolole de lumini și nici concertele.

Magia sărbătorilor s-a simțit și la Sibiu. Începând cu Piața Mare, punctul zero al distracției de sărbători, întreg orașul a fost luminat festiv. Mâncarea tradițională, dulciurile și vinul fiert au atras localnicii ca un magnet la deschiderea târgului de Crăciun.

foto: facebook.com/liaolgutavasilescu

Total
11
Shares
Total
11
Share