Casele modulare, la mare căutare

Casele modulare, la mare căutare

În acest an tendinţele de pe piaţa imobiliară s-au schimbat total. Acum, printre locuinţele preferate ale românilor au apărut şi casele modulare. Sunt mai ieftine şi mai practice spun agenţii de vânzări. Concret, o casă se construişete şi se montează în orice zonă din ţară, în doar două luni. Casele eco sunt şi ele tot mai căutate, mai ales în contextul scumpirilor la gaze şi energie.

O casă mică de maximum 70 de metri pătraţi cu baie, dormitor şi sufragerie open space. Asta îşi doresc românii în acest an. Mulţi dintre ei cumpără casele modulare pe care le montează în zone turistice. Le închiriază şi practic îşi deschid o afacere.

Cei care vor să rămână la varianta clasică îşi cumpără case într-un ansamblu rezidenţial. Preferă însă casele verzi care îi ajută să economisească pe viitor. Se pare că în căutare de o nouă casă este şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan. A fost la salonul imobiliar din Bucureşti şi aproape că s-a decis să facă o achiziţie importantă.

Atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe mari din ţară se construieşte non stop. Ultimele date oferite de INS arată că volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu peste 26 la sută în 2022 faţă de 2021.

Salonul Imobiliar din Bucureşti este deschis până duminică. Acolo oamenii pot găsi oferte pentru aparatemente în Capitală, case de la munte, dar locuinţe în Dubai.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt