Călcat de tramvaiul în mers

Călcat de tramvaiul în mers

Un bărbat din Timisoara a avut parte de o moarte cumplită după ce a încercat să deschidă, în mers, una dintre uşi. Omul a fost aruncat sub roţile tramvaiului şi nu a avut nicio şansă la viaţă. Din primele informaţii se pare însă că vatmanul nu s-ar fi asigurat atunci când a plecat din staţie, motiv pentru care este vizat acum de o anchetă. Atenţie, urmează imagini şi detalii care va pot afecta emoţional!

Accidentul a avut loc puţin înainte de ora şase, într-o staţie de tramvai din centrul oraşului. La faţa locului au fost trimise, de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri, ambulanţă şi poliţie. Salvatorii militari s-au chinuit minute în şir să-l scoată pe bărbat de sub roţile tramvaiului. Medicii nu l-au mai putut ajuta însă. Poliţiştii au început cercetările pentru ucidere din culpă.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească şi dacă bărbatul era băut. În paralel, verifică şi dacă vatmanul, care are o experienţă de ani buni de condus, a respectat regulile. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat că nu a consumat alcool.

Zona în care a avut loc accidentul este una dintre cele mai circulate din Timişoara. Nu mai putin de 4 linii de tramvai trec pe acea linie. Acesta este cel de-al doilea accident în mai puţin de un an în care o persoană îşi pierde viaţa pe şinele de tramvai. În vara anului trecut, un alt bărbat a căzut de pe o bordură în faţa unui tramvai aflat în mers.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt