Primele imagini cu accidentul actriţei Monica Odagiu

Primele imagini cu accidentul actriţei Monica Odagiu

Imaginile de pe camerele de supraveghere par să confirme varianta actriţei Monica Odagiu, care duminică a accidentat mortal un bărbat. Victima pare că se aruncă în faţa maşinii! În prima reacţie publică, artista a transmis că a făcut tot ce a putut să evite tragedia şi a cerut opiniei publice să lase legea să îşi spună cuvântul.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă par să confirme varianta actriţei Monica Odagiu. În imagini se vede cum bărbatul în vârstă de 35 ani aşteaptă în staţia STB. La un moment dat, acesta se ridică, se clatină şi cade în faţa maşinii conduse de actriţă. Imediat, autoturismul virează brusc.

În ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru pieton. Bărbatul a murit din cauza unui traumatism cranio-cerebral. Surse spun că anchetatorii merg acum pe două variante: fie bărbatul s-a aruncat în faţa maşinii, fie s-a dezechilibrat şi apoi a căzut în stradă fix in momentul in care Odagiu trecea pe acolo. După ce şi-a revenit din şoc, Monica Odagiu a făcut o primă declaraţie pe pagina sa de Facebook.

Procurorii Judecătoriei Sectorului 1 au deschis acum un dosar penal in rem pentru a afla cu exactitate cum a fost posibil accidentul. Monica Odagiu a fost testată de poliţişti atât cu aparatul alcooltest, cât şi cu cel drugtest. Ambele rezultate au ieşit negative.

Monica Odagiu, în vârstă de 26 de ani, este actriţă şi cântăreaţă. În această seara, ea trebuia să susţină un spectacol la Braşov. Din cauza tragediei, reprezentaţia a fost amânată pentru luna septembrie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt