Au murit în prima zi din 2023

Au murit în prima zi din 2023

Doi oameni au murit şi doi au ajuns la spital în stare critică după ce maşinile în care se aflau s-au izbit violent pe o şosea din Bihor. Un accident groaznic cu 6 răniţi a fost şi în Mureş. Printre victime, şi un copil de cinci ani care a ajuns în grija medicilor în stare gravă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Două autoturisme s-au lovit frontal pe drumul naţional 19 E, între Oradea şi Marghita, iar ocupanţii acestora au suferit răni grave. O tânără de 37 de ani şi un bărbat de 55 au murit pe loc. Alţi doi bărbaţi au ajuns la spitalul din Oradea cu răni grave. Poliţiştii încearcă acum să afle care au fost circumstanţele care au dus la această tragedie.

A fost accident violent şi în Mureş, la ieşirea din localitatea Bălăuşeri către Târgu Mureş. Un şofer inconştient a băgat în spital şase persoane.

Martorii spun că în maşina care a produs accidentul se aflau trei tineri din judeţul Harghita. Şoferul acesteia ar fi depăşit o coloană de autoturisme şi, din cauza vizibilităţii reduse, într-o curbă, a intrat frontal într-o maşină în care se afla o familie, formată din soţ, soţie şi băieţelul de cinci ani.

Toate victimele au fost transportate la UPU Targu Mures. Copilul este în stare gravă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi comunicăţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt