Altă faţă bisericească

Altă faţă bisericească

Un călugăr de la o mănătistire din Suceava este cercetat pentru că a agresat sexual doi minori în vârstă de 14 şi 15 ani. Copiii ar fi fost ademeniţi cu bani. Călugărul a fugit, apoi, de la mănăstire. A fost, însă, găsit de autorităţi, iar acum este cercetat în stare de liberatate. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Totul a avut loc la sfârşitul lunii trecute. Călugărul i-ar fi ademenit, pe cei doi băieţi de 14 şi 15 ani, cu o sumă de bani şi i-a convins să meargă cu el la o pensiune din Rădăuţi. Acolo, ar fi consumat alcool şi i-ar fi agresat sexual pe cei doi minori.

Călugărul l-ar fi minţit pe stareţul mănăstirii spunându-i că pleacă să se opereze. Cum nu s-a mai întors, reprezentanţii mănăstirii au sunat la spitalele din zonă să ceară informaţii. Călugărul era, însă de negăsit. Autorităţile au intrat şi ele pe fir şi au reuşit să-l identifice.

Călugărul este cercetat acum pentru agresiune sexuală. ,,Inculpatul a întreţinut cu aceştia relaţii sexuale orale consimţite (…) Ulterior a luat măsura controlului judiciar faţă de inculpat, (…) dosarul se află în analiza procurorului de caz", se arată în comunicatul transmis de Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi

Până în acest moment, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor nu a oferit nici un punct de vedere despre acest caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt