Absolvire cu emoţie şi serenade

Absolvire cu emoţie şi serenade

Fiecare final de an universitar vine cu mari emoţii pentru studenţi. La Cluj-Napoca, însă, absolvenţii Facultăţii de Medicină au marcat momentul într-un mod inedit. Au cântat, au dansat şi au transformat festivitatea de absolvire într-un adevărat spectacol. Aşa cum obişnuiesc de ani buni, în ultima săptămână au colindat toate clinicile şi catedrele la care au studiat în timpul anilor de studiu.

Studenţii Facultăţii de Medicină din Cluj-Napoca au compus cântecele chiar ei şi minute în şir au răsunat în campusul universităţii. Cu baloane în mână şi cu fericirea care li se citea tuturor pe chip, proaspeţii absolvenţi au marcat finalul anilor de facultate.

Ultima săptămână de facultate a venit cu multă emoţie pentru viitorii medici. Au pregătit şi mici momente de mulţumire pentru profesorii care i-au îndrumat.

Facultatea de Medicină din Cluj Napoca este în topul celor mai bune universităţi din ţara noastră. Doar anul trecut au participat la admitere 1.721 de candidaţi, iar 5 tineri s-au bătut pentru un loc la secţiile de radiologie şi imagistică. Este şi facultatea cu cei mai mulţi studenţi străini. 8 dintre ei se bat, an de an, pe un loc.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt