A recunoscut că şi-a ucis tatăl

A recunoscut că şi-a ucis tatăl

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre crima din judeţul Argeş. Băiatul de 16 ani, bănuit că şi-a ucis tatăl, un om de afaceri din Piteşti, şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. Adolescentul le-a povestit oamenilor legii că şi-a omorât tatăl, cu un cuţit, l-a ascuns după o canapea, iar apoi a dat o petrecere ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Vă avertizez că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Aproape întreaga noapte a stat adolescentul în faţa oamenilor legii. După lungi discuţii, băiatul le-a recunoscut procurorilor că şi-a ucis tatăl. Tânărul a povestit că imediat după crimă a ascuns cadavrul, în casă, şi a dat o petrecere.

Între omul de afaceri de 78 de ani şi fiul său erau permanent discuţii legate de consumul de droguri. În acea noapte, însă, băiatul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat tatăl. Cadavrul a fost descoperit după cinci zile de fosta soţie a bărbatului.

Cunoscuţii bărbatului sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. Ştiau că sunt unele probleme între cei doi însă nu se gândea nimeni că s-ar putea ajunge la o asemenea nenorocire.

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore. Urmează să fie dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt