Stradă modernizată refăcută după şase luni

Stradă modernizată refăcută după şase luni

Ca la noi la nimeni! Modernizată la finalul anului trecut, o stradă din judeţul Suceava va fi refăcută după… nici 6 luni. Pentru că nu s-a respectat aproape deloc proiectul iniţial, constructorul trebuie să scoată asfaltul turnat atunci şi să pună altul în loc. Pînă atunci localnici îşi strică maşinile.

În noiembrie anul trecut locuitorilor de pe strada Ciprian Porumbescu din localitatea suceveană Ipoteşti li s-a îndeplinit… în doar o lună, visul de-o viaţă. O firmă de construcţii le-a adus asfaltul în faţa porţii. La aproape jumătate de an Inspectoratul de Stat în Construcţii a spulberat bucuria.

Cei care au turnat asfaltul susţin că nu au greşit cu nimic, dar vor reface, totuşi, strada, pe banii lor, aşa cum cer autorităţile. Forţat sau nu, constructorul a reînceput lucrările, iar strada a redevenit şantier. În toată această tevatură, cei care au de suferit sunt localnicii. Pentru că treaba făcută de mântuială i-a afectat în mod direct, iar noile lucrări le distrug maşinile şi le pun la grea încercare răbdarea.

Proiectul pentru asfaltarea străzii din Ipoteşti a fost finanţat prin Compania Naţională de Investiţii, iar valoarea lucrărilor a fost de aproape 4 milioane trei sute de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt