S-a dat liber la salturile cu paraşuta

S-a dat liber la salturile cu paraşuta

Veste mare pentru amatorii de senzaţii tari! La Sibiu s-a dat undă verde la săriturile cu paraşuta. În următoarele 6 luni, cei care vor să simtă cum le curge adrenalina prin sânge au liber la salturi de la peste 2000 de metri înălţime chiar deasupra burgului medieval. Salturile sunt făcute împreună cu piloţi şi instructori din străinătate, care au zeci de mii de ore zbor la activ.

Cu zâmbetul pe buze, mult curaj şi entuziasm vizibil, a sărit Oana, care a comunicat cu instructorii şi piloţii prin limbajul nimic nu au oprit-o să înfrunte provocarea vieţii ei.

Oana a făcut tandem cu Tomasz Varga, un instructor de paraşutism din Ungaria, cu peste 11.000 de salturi executate în toată Europa, în 40 de ani de carieră. Fiecare astfel de săritură din avion se face în condiţii de maximă siguranţă, cu un echipament care cântăreşte aproape 20 de kilograme.

Pentru iubitorii de senzaţii tari, Aerodromul Măgura de lângă Sibiu este destinaţia perfectă. Aici, an de an sunt făcute în jur de 200 de salturi cu paraşuta dintr-un avion de mici dimensiuni.

Sezonul de salturi cu paraşuta ţine la Sibiu din mai şi până în octombrie.

foto: condor-camp.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt