100.000 de turişti doar pe litoral este cifra avansată de operatorii din domeniu

100.000 de turişti doar pe litoral este cifra avansată de operatorii din domeniu

Pensiunile şi hotelurile de la mare, dar şi cele de la munte, sunt gata să înceapă petrecerile de 1 Mai, în condiţiile în care numărul de turişti a ajuns aproape la cel dinainte de pandemie.

„Discutăm de cifre apropiate de 2019 la nivelul rezervărilor prin agenţii. De 1 Mai, evenimentele sunt cele care atrag la mare. La munte am văzut peste tot pregătiri pentru grătare, în zona Braşovului sunt multe experienţe care să-i ţină pe turişti pentru mai multe zile”, a arătat la Prima News vicepreşedintele ANAT, Cristian Bărhălescu.

El le-a spus turiştilor să nu se mai ducă la mare de 1 Mai doar cu două tricouri, ci să-şi ia haine groase, pentru că noaptea şi mai ales dimineaţa este foarte frig.

„Litoralul este foarte animat de tineri dimineaţa, chiar dacă sunt obosiţi după club, dar oboseala trece, amintirile rămân”, a apus Bărhălescu.

Marea este clar preferata turiştilor pentru 1 Mai, spun reprezentanţii agenţiilor de turism, care se aşteaptă la o cifră apropiată de 100.000 de turişti pe litoral în zilele următoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt