Program special la Prima TV de Paşti cu film românesc şi ediţii speciale Exclusiv VIP

Program special la Prima TV de Paşti cu film românesc şi ediţii speciale Exclusiv VIP

La Prima TV Sărbătorile Pascale se trăiesc în familie, în linişte şi relaxare. Programul special pregătit de postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever  conţine filme româneşti, întâlniri unice, dar şi ediţii speciale ale emisiunii Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu.

Dimineaţa primei zile de Paşti începe cu o producţie românească remarcabilă, Toate pânzele sus, de la ora 07.00. La prânz telespectatorii se lasă purtaţi prin fascinantul univers al lui Ion Creangă în pelicula Amintiri din copilărie. Seara zilei de 05 mai este dedicată unui episod din reality show-ul Schimb de mame şi unei întâlniri speciale cu 2 familii care traiesc aventura vieţii lor.

Luni, 06 mai, de la ora 14.00, dăm startul comediei alături de Draga Olteanu Matei şi Dem Rădulescu în Coana Chiriţa. De la 16.00 începem petrecerea alături de invitaţi de seama la Exclusiv Vip. Vin în platoul lui Cristi Brancu să petreacă româneşte Daniela Gyorfy, Elena Merişoreanu, Saveta Bogdan, Carmen Serban, Nicu Paleru, alături de alţi artişti îndrăgiţi de români. Seara, de la ora 20.00, incepe actiunea: Sylvester Stallone se transformă în mentor în filmul Creed.

De Paşti, Prima TV Crede în bine!

Afla mai multe despreprima tvexclusiv vip
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt