Vacanţă de 5 stele în Bulgaria

Vacanţă de 5 stele în Bulgaria

Majoritatea românilor merg o singură dată pe an în vacanţă. Pentru unii este un lux pe care cu greu şi-l permit. Altii însă, îşi spun că fiind singura lor vacanţă şi doar o dată în an, merită ce e mai bun. Aşa că aleg resorturi de 5 stele. Bulgaria s-a umplut de astfel de resorturi, iar românii sunt ca la ei acasă.

Pentru că românii sunt turiştii ţintă pentru ei, bulgarii s-au gândit să le facă şederea cât mai plăcută. În urmă cu câţiva ani, mai multe resorturi s-au construit pe malul Mării Negre. Situat în oraşelul Obzor, acest resort şi-a câştigat renumele printre turişti. Are o privelişte minunată spre mare, vile şi camere moderne. Românii au fost atraşi ca un magnet.

Această familie de români a vrut să fure startul sezonului şi a venit în Bulgaria pentru câteva zile. Confortul a fost pe primul loc atunci când au ales cazarea. Pentru o noapte de cazare într-un astfel de loc,all inclusive, preţurile pornesc de la 400 de euro şi pot ajunge la peste 1.000. Merită, spun oamenii. Pentru familii, copiii îşi pot petrece timpul în fel de fel de cluburi unde zeci de animatori au grijă de ei. Astfel părinţii se pot bucura de relaxare.

Şi mâncarea este pe măsură. Turiştii pot încerca în fiecare zi delicatese pregătite de chefi în restaurante cu tematică. În acest an, în Bulgaria, sunt aşteptaţi peste 13 milioane de turişti. Este un număr record, dublu faţă de numărul cetăţenilor ţării. Peste 750.000 sunt români.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt