Mai toţi tinerii sunt pe Litoral! Începe cel mai mare festival de la Costineşti

Mai toţi tinerii sunt pe Litoral! Începe cel mai mare festival de la Costineşti

Litoralul prinde viaţă. Primii turişti care vor petrece 1 Mai la Costineşti au sosit deja! S-au cazat şi în timpul rămas până la prima petrecere au iesit pe plajă ca să admire marea. În scurt timp va începe acolo cel mai mare festival de trap.

O scena mare cât o plaja: asta le-au pregătit organizatorii festivalului, petrecăreţilor care au venit cu miile în staţiunea tineretului, zilele acestea. Cât vezi cu ochii pe nisip, de la hotelul BTT şi până spre epavă sunt corturi, scene şi localuri. De dimineaţă trenurile au început să aducă grupuri mari de tineri, veniti din toate colţurile ţării.

În Costineşti sunt aşteptaţi cei mai mulţi turişti în weekend-ul care precede 1 Mai, mai ales că staţiunea e gazda acestui mare Festival de Trap. Evenimentul, care durează patru zile şi la care ar urma să participe mii de tineri, aduce pentru prima dată în România artişti internaţionali din genurile trap, rap, urban şi hip & hop.

Media de vârstă a participanţilor este scăzută, iar staţiunea este populată cu precădere de copii şi adolescenţi. Pe plaja însă mai sunt câţiva nostalgici care îşi amintesc de Costineşti din vremea studenţiei.

Minivacanţa de 1 mai va fi un tur de forţă pentru forţelor de ordine, care trebuie să se asigure că nimeni nu păţeşte nimic. La Costinesti sunt asteptaţi 50.000 de tineri care şi-au luat bilete la festivalul de pe plajă. Potrivit patronatelor de pe litoral, aproape 75.000 de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 mai în staţiunile de la mare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt