Zelenski a aterizat la Suceava şi a tranzitat tot judeţul spre punctul de trecere al frontierei de la Siret

Zelenski a aterizat la Suceava şi a tranzitat tot judeţul spre punctul de trecere al frontierei de la Siret

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a aterizat joi seară pe Aeroportul Internaţional ”Ştefan cel Mare” din Suceava şi a tranzitat judeţul spre Ucraina, scrie Monitorul de Suceava.

Volodimir Zelenski a participat în cursul zilei de joi la a IX-a ediţie a Summitului Iniţiativei celor Trei Mări (I3M) care a avut loc la Vilnius, în Lituania, acolo unde a avut o discuţie şi cu preşedintele României, Klaus Iohannis.

Potrivit unor surse demne de încredere, după participarea la summitul de la Vilnius, preşedintele Volodimir Zelenski a plecat din Lituania cu o aeronavă a administraţiei ucrainene, un Airbus A319 – 115, care a aterizat pe Aeroportul ”Ştefan cel Mare” Suceava la ora 20:33. Ulterior, aeronava a plecat de la Suceava către Cracovia, în Polonia.

De la aeroport, preşedintele Ucraina a fost preluat de o coloană oficială care a tranzitat judeţul Suceava spre punctul de trecere al frontierei de la Siret, de unde Volodimir Zelenski s-a îndreptat spre Kiev.

Coloana oficială era formată din echipaje de poliţie, maşini cu forţe de ordine şi din cadrul serviciilor speciale, ambulanţe şi maşini ale oficialilor ucraineni.

Afla mai multe desprezelenskisuceavatranzit
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt