Zece zile de îndoctrinare înainte de abuzuri

Zece zile de îndoctrinare înainte de abuzuri
foto: INQUAM Photos

Perversiuni sexuale, ceremonii dezumanizante şi un sistem bine pus la punct prin care încerca să spele tinerele pe creier. O parte din victimele lui Gregorian Bivolaru dezvăluie momentele cumplite pe care le-au trăit ani de zile în interiorul reţelei create de gurul român. Vă avertizăm, urmează detalii şocante care vă pot afecta emoţional. 

Atman, aşa cum era cunoscută reţeaua condusă de Gregorian Bivolaru era prezentă în aproximativ 30 de ţări din întreaga lume. Sub pretextul unor cursuri de yoga tantrică, femei de pe tot globul erau atrase în Franţa. De la aeroport erau preluate de unul dintre şoferii organizaţiei, care le lua fetelor documentele şi telefoanele şi le transporta la o vilă din Villiers sur Marne.

După această perioadă de iniţiere, care dura aproximativ zece zile, fetele treceau la fel şi fel de practici sexuale, care mai de care mai deviante. Acestea se ţineau într-un alt apartament, de la marginea Parisului. Abuzurile repetate aveau loc într-un apartament sub pretextul dezvoltării personale.

După această etapă, victimele se întorceau la vila din Villiers sur Marne. După ce mai petreceau câteva zile pentru a depăşi şocul, fetele erau trimise înapoi în ţările de origine. Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franţa, împreună cu alţi 40 de membrii ai reţelei sale, fiind acuzat printre altele de viol, trafic de persoane şi constituirea unui grup infracţional care răpea oameni.
Acesta a fost condamnat în România, în 2013, la şase ani de închisoare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, dar a fost eliberat condiţionat patru ani mai târziu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt