Visarion Alexa a scăpat de controlul judiciar

Visarion Alexa a scăpat de controlul judiciar

După ce a revoltat o ţară întreagă şi a recunoscut că a hărţuit sexual o femeie, preotul Visarion Alexa rămâne totuşi în libertate! Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins cererea procurorilor, care-l voiau arestat preventiv. Aşa că preotul scapă doar cu control judiciar pentru 60 de zile. Între timp, apar noi presupuse victime. Încă cinci plângeri penale sunt pe numele părintelui, cu aceleaşi acuzaţii : agresiune sexuală.

Visarion Alexa a ieşit din Tribunal fără să lase să se vadă vreo emoţie. Judecătorii au decis să fie cercetat în continuare în libertate. În faţa jurnaliştilor, preotul -care trebuie acum să dea socoteală pentru faptele lui lumeşti- nu a scos niciun cuvânt.

Prima acuzaţie de agresiune sexuală a fost recunoscută de Visarion Alexa. Atât în faţa anchetatorilor, cât şi a reprezentanţilor Bisericii Orodoxe. Iar stenogramele din dosar sunt şocante.

Se conturează însă din ce în ce mai mult portretul unui prădător sexual. Potrivit unor surse judiciare, încă cinci femei au depus plângere împotriva preotului, tot pentru agresiune sexuală. De altfel, pe internet au apărut astfel de mărturii ale unor femei care spun că au fost victimele părintelui. Visarion Alexa s-ar fi folosit de faptul că e preot ca să le atragă şi să-şi justifice abuzurile. Acuzaţiile merg până la viol.

Părintele Calistrat insistă că totul este o înscenare. Visarion Alexa este cercetat în continuare sub control judiciar.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt