VIDEO. Victor Ponta, la Prima TV: În primul tur, Ciolacu va fi pe primul loc. Ce spune, însă, despre şansele premierului în turul doi

VIDEO. Victor Ponta, la Prima TV: În primul tur, Ciolacu va fi pe primul loc. Ce spune, însă, despre şansele premierului în turul doi

Victor Ponta este de părere că premierul PSD, Marcel Ciolacu, are un drum greu spre câştigarea preşedinţiei. Fostul premier, devenit acum consilier onorific al lui Ciolacu, i-a spus, în direct la Prima TV, că PSD poate să-l ducă doar până în turul doi. 

Ponta, care a pierdut în 2014 alegerile prezidenţiale, a vorbit în emsiunea Insider Politic despre eşecul său la prezidenţiale şi a făcut comparaţie cu actuala campanie a lui Marcel Ciolacu. El sugerează că Ciolacu, cu doar 2,8 milioane de voturi obţinute la locale, va avea mult de luptat pentru a ajunge la cele 5,5 milioane necesare pentru victorie.

Victor Ponta: În primul tur, Ciolacu va fi pe primul loc

„Ciolacu are câte voturi a luat acum la locale, pe 9 iunie, când a fost mobilizare maximă. S-a mobilizat PSD-ul extraordinar pentru consilieri locali, primari, preşedinţi şi a luat 2.800.000 de voturi. Lui Ciolacu îi trebuie 5,5 milioane ca să fie preşedinte, minim. Eu am luat 5,5 milioane şi am luat bătaie.

Eu imi doresc, totuşi, să câştige Ciolacu”, a declarat Victor Ponta în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV.

(Elena Andrei)

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt