VIDEO - Un pod provizoriu peste râul Suceava s-a surpat, după ce debitul apei a crescut

VIDEO - Un pod provizoriu peste râul Suceava s-a surpat, după ce debitul apei a crescut

Un pod provizoriu peste râul Suceava, pe DN 2H, la Milişăuţi, s-a surpat, după ce debitul apei a crescut. de la ora 11.00 vor începe lucrările de reparaţii în zonă.
UPDATE: Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a anunţat că, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în jurul orei 3:00, din cauza creşterii semnificative a debitului pe râul Suceava s-au constatat degradări la podul provizoriu din localitatea Milişăuţi, la acest moment circulaţia fiind restricţionată total din motive de siguranţă.
”Urmare a scăderii valorilor de debit ale cursului de apă şi a discuţiilor purtate cu constructorul acesta va interveni în vederea remedierii avariilor începând cu orele 11.00. În tot acest interval de timp, pe lângă amplasarea indicatoarelor de dirijare şi interzicere, în zonă au fost deplasate echipaje suplimentare ale poliţiei rutiere în vederea supravegherii şi redirecţionării traficului”, a transmis prefectul de Suceava.
Prefectura Suceava precizează că pot fi utilizate rutele alternative prin DN 17A, intersecţie Bălcăuţi, DN 2 spre şi dinspe Suceava. De asemenea, se poate utiliza traseul DN 2K, Solca - Milişăuţi, care se desprinde din 2E, Spătăreşti - Vicovu de Sus/Suceava.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în cursul nopţii, a crescut debitul râului Suceava iar podul provizoriu creat peste DN 2H s-a surpat, în localitatea Milişăuţi, judeţul Suceava”, a transmis Centrul Infotrafic.

Circulaţia rutieră este deviată pe rute ocolitoare.

Afla mai multe desprepodruptsuceava
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt