VIDEO. Suntem ceea ce mâncăm. Cât contează obiceiurile alimentare în lupta cu kilogramele în exces?

VIDEO. Suntem ceea ce mâncăm. Cât contează obiceiurile alimentare în lupta cu kilogramele în exces?

Specialiştii în nutriţie susţin faptul că, oricâtă mişcare am face, vom reuşi puţin spre deloc să învingem în lupta cu kilogramele excesive dacă nu suntem total conştienţi de modul în care ne alimentăm. Şi în bucătărie avem nevoie de ordine şi disciplină pentru ca rezultatele să se cunoască atunci când ne urcăm pe cântar.

„Ne îngrăşăm în bucătărie şi nu slăbim neapărat în sala de sport. Noi putem să facem sport şi noi copiii noştri, dar asta nu înseamnă că o să slăbim dacă nu ne schimbăm şi obiceiurile alimentare” susţine Maria Martac, biolog şi consultant în nutriţie.

Pentru a ne modifica obiceiurile alimentare trebuie să avem parte de un regim foarte strict şi de o analiză foarte atentă a ceea ce mâncăm, cât mâncăm şi, mai ales, cum mâncăm.

„În primul rând trebuie se începem prin a ne analiza ce mâncăm, cum mâncăm şi cât mâncăm şi da, mişcarea, hidratarea, odihna trebuie să fie şi ele parte din stilul nostru de viaţă, pentru că nu este doar ce mănânci ci ce mai faci în rest” mai spune consultantul în nutriţie Maria Martac.

Afla mai multe despreobiceiurialimentare
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt