VIDEO. Scene şocante pe străzile din Germania. Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mai mulţi oameni

VIDEO. Scene şocante pe străzile din Germania. Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mai mulţi oameni

Mai multe persoane au fost rănite într-un atac cu cuţitul la o demonstraţie a extremei dreapta în oraşul german Mannheim, poliţia lansând o "operaţiune majoră" şi împuşcându-l pe suspect,

În imagini se vede cum bărbatul îi atacă din senin pe oameni. Trecătorii au încercat să-l oprească pe atacator şi să-i ia cuţitul din mână. Ţinta lui era de fapt un activist islamist pe care a şi reuşit să-l rănească grav. Activistul urma să susţină un discurs la un miting anti islamist.

Atacul a avut loc într-o piaţă foarte populată din oraş unde avea loc manifestaţia. Un poliţist a fost grav rănit după ce a intervenit pentru imobilizarea atacatorului. În atac a mai fost rănită însă şi o altă persoană din mulţime. Poliţia l-a împuşcat pe suspect care a fost ulterior arestat.

La faţa locului au fost trimise numeroase ambulanţe şi zeci de agenţi de poliţie. Autorităţile au instituit un perimetru de securitate. Poliţia nu a anunţat câte persoane au fost rănite în incident. Conform unor surse medicale citate de site-ul Tagesschau.de, au fost rănite trei persoane. Agentul de poliţie este în stare critică şi este supus unei intervenţii chirurgicale.

Incidentul a avut loc în piaţa din centrul oraşului din sud-vestul ţării, la scurt timp după ora locală 11.30 (12.30, ora României).

https://twitter.com/i/status/1796487511029764549

Afla mai multe despreislamatacdemonstratie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt