VIDEO. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, la Prima Sport: ”Sper să se ia urgent decizia ieşirii din insolvenţă”

VIDEO. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, la Prima Sport: ”Sper să se ia urgent decizia ieşirii din insolvenţă”

Dinamo şi-a asigurat rămânerea în Superliga, după ce a remizat în deplasare, 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menţinere/promovare. În tur, ”câinii” au câştigat, scor 2-0.

Pe teren propriu, ciucanii au început bine şi Jebari a trimis în plasă, în minutul 13, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat golul pentru o poziţie de ofsaid la Makrai. Dinamo a replicat târziu, şutul lui Pavicic trecând pe lângă poartă în minutul 45+1.

Administratoul judiciar al lui Dinamo a dezvăluit în direct la emisiunea Fotbal Show că Dinamo mai are de achitat o singură plată, care este de ordinul sutelor de mii de euro, pentru a ieşi din insolvenţă.

„Personal sper să se ia decizia ieşirii de urgenţă din insolvenţă, să se achite sumele care mai sunt de plată şi ulterior acţionarii să îşi facă planurile fără a fi încorsetaţi de niciun fel de rigori legale altele decât cele normale.

După mine nici nu ar trebui să se vorbească cu administratorul judiciar pentru un buget pentru anul viitor ci ar trebui să se rezolve problema financiară mică ce a mai rămas de plată şi ulterior clubul să se comporte absolut liber pe o piaţă liberă.

n.r. Care este suma care mai trebuie achitată? Este de ordinul sutelor de mii de euro, e mică raportat la ceea ce au însemnat datoriile lui Dinamo în iunie 2021. ” , a declarat administratorul judiciar al lui Dinamo, la Prima Sport.

Răzvan Zăvăleanu a mai spus că nu au existat momentan discuţii în acest sens, deoarece toţi oamenii din club se concentrau pe menţinerea în Superliga

„Nu au putut avea loc discuţii pentru că Dinamo s-a zbătut să nu retrogradeze şi toată lumea a fost concentrată pe acest obiectiv. Evident că discuţiile urmau a fi purtate în legătură şi cu poziţia echipei, în prima sau a doua ligă.” , a încheiat acesta. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt