VIDEO. Primarul localităţii Cahul cere, la Prima News, ajutor românilor înainte de turul 2: Să trimită mesaje rudelor din Moldova să voteze candidatul pro european

VIDEO. Primarul localităţii Cahul cere, la Prima News, ajutor românilor înainte de turul 2: Să trimită mesaje rudelor din Moldova să voteze candidatul pro european

Nicolae Dandiş, primarul localităţii Cahul a transmis un mesaj românilor înaintea turul 2 de scrutin din Republica Moldova. Dandiş a cerut în emisiunea Prima News, moderată de Ciprian Aron, ca românii să trimită mesaje rudelor din Moldova pentru ca aceştia să voteze candidatul pro european.

”Îi îndemn pe români să trimită mesaje rudelor din Moldova să voteze candidatul pro european. Să trimită mesaje video, să facă vizite, să nu se rezume la un simplu telefon. Oamenii vizibili, oamenii de afaceri să spună ce important e suportul european al aderării.

Oamenii politici de la cel mai înalt nivel să dea mesaje de sprijin că vor avea şi ei apoi nevoie de votul nostru. Cumva statul român trebuie să reevalueze sistemul de acordare a cetăţeniei române. Au primit-o mulţi din cei care nu meritau şi care acum sunt supuşi Rusiei. Iar acum sunt un pericol şi pentru România.

Dacă nu se va mobiliza Diaspora, dacă nu vor veni la vot cei care au lipsit în primul tur, pe cifrele din primul tur al alegerilor, victoria Maiei Sandu e la limită.

A trebuit să conving mulţi oameni că nu e niciun risc să voteze la referendum. Li s-a spus că dacă Maia Sandu, am intra în război. Mai mult li s-a spus că vor rămâne fără gaz iar prin referendum Parlamentul ar putea schimba câteva legi esenţiale”, a declarat Dandiş la Prima News.

Afla mai multe desprecahuldandisalegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt