VIDEO. Prima TV, lider de audienţă cu meciul de fotbal România-Bulgaria

VIDEO. Prima TV, lider de audienţă cu meciul de fotbal România-Bulgaria

Meciul de pregătire al tricolorilor lui Edi Iordănescu împotriva Naţionalei Bulgariei a adus aproape 20.000 de spectatori pe stadionul Ghencea şi milioane de români în faţa micului ecran. Transmisă în exclusivitate de Prima TV, partida a plasat postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever pe primul loc în audienţe la nivel urban şi national.

Astfel, la nivel all urban, potrivit datelor Kantar Media, Prima TV a ocupat prima poziţie cu 5,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,3%. Populaţia de la oraşe, din targetul 18-54, a fost, de asemenea, captivată de meciul Naţionalei de fotbal. În intervalul 21.30-23.30, Prima TV a fost lider de audienţă, cu 4,75 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16.6%.

La nivel naţional, partida împotriva Bulgariei a fost de mare interes pentru telespectatorii care au aşteptat să vadă un meci bun al tricolorilor şi o victorie. Meciul s-a încheiat doar cu un egal, însă interesul telespectatorilor a aşezat Prima TV pe primul loc în clasament cu 4,86 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,86%. Prima TV a fost secondată de Antena 1 iar poziţia a treia a fost ocupată de Pro TV.

În pregatirea turneului Euro 2024, România a jucat cu Bulgaria şi, potrivit datelor Kantar Media, în minutul de aur (23:20) peste 1 milion de telespectatori urmăreau partida la Prima TV.

Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa media românească, care a reuşit să se impună pe piaţa media din România dezvoltând o serie de proiecte curajoase în piaţa locală de televiziune, dar şi în mediul online.

Afla mai multe despreprima tvaudiente
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt