VIDEO. PNL a decis să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, la finalul unei şedinţe de peste şase ore

VIDEO. PNL a decis să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, la finalul unei şedinţe de peste şase ore

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, vineri, că liberalii vor avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale. Liderii filialelor judeţene au participat la analiza rezultatelor alegerilor, cifre care ”reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România”.

”Am avut o analiză a rezutatelor şi, sigur, am plecat de la datele pe care le avem astăzi de la BEC. Discutăm despre scorul politic al PNL, de peste 30%, şi un număr de 2,5 milioane de voturi. Acest vot totodată reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România”, a declarat liderul PNL, Nicolae Ciucă.

El a mulţumit alegătorilor PNL, dar şi celor care nu au ales candidaţii partidelor şi care, la următoarele alegeri, ”vor cântări şi vor vedea toate realizările pe care PNL le-a realizat în administraţia locală şi la guvernare”.

”Am avut dialog şi am lăsat fiecare preşedinte de filială să-şi exprime propria analiză, propriul punct de vedere. La final am avut o discuţie legată de perspectiva alegerilor viitoare”, a spus liderul PNL.

Ciucă a anunţat că PNL a stabilit să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

 

Afla mai multe desprepnlciuca
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt