VIDEO. Nunta secolului a început în India. Familia Ambani a închiriat peste 100 de avioane private pentru invitaţi

VIDEO. Nunta secolului a început în India. Familia Ambani a închiriat peste 100 de avioane private pentru invitaţi

A început nunta fastuoasă a celor mai bogaţi indieni. La marele eveniment din Mumbai participă  o mulţime de VIP-uri, de la Bill Gates până la surorile Kardashian. Nunta extravagantă de patru zile a inclus deja spectacole ale unor staruri pop precum Rihanna, Katty Perry şi Justin Bieber.

Nunta lui Anat Ambani, fiul celui mai bogat om din Asia a început astăzi în Mumbai. Autorităţile din India au declarat eveniment public şi au închis străzi în centrul metropolei. La marele eveniment au fost invitate vedete internaţionale precum surorile Kardashian, Priyanka Chopra şi soţul ei cântăreţul Nick Jonas. Familia Ambani a închiriat peste 100 de avioane private pentru invitaţi.

 

Nunta extravagantă a inclus luni de ceremonii fastuoase la care au cântat şi cele mai cunoscute vedete, printre care Katty Perry şi Rihanna.

La ultima petrecere de dinaintea nunţii a cântat Justin Bieber, care a a primit un onorariu uriaş de 10 milioane de dolari. Rihnna ar fi fost plătită cu 7 milioane de dolari.

Starul pop Justin Bieber şi-a cântat toate hiturile, inclusiv "Baby", "Peaches" şi "Love Yourself".  Invitaţii din primele rânduri au ştiut toate versurile şi le-au cântat împreună cu el.

Familia Ambani nu a dezvăluit care este costul nunţii, dar organizatorii de ceremonii estimează că familia a cheltuit deja între 132 şi 156 milioane de dolari.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt