VIDEO. Noutăţile lunii iunie pe Netflix - Un nou capitol din "Bridgerton", "A Family Affair", un film cu Nicole Kidman, Zac Efron şi Joey King în rolurile principale

VIDEO. Noutăţile lunii iunie pe Netflix - Un nou capitol din "Bridgerton", "A Family Affair", un film cu Nicole Kidman, Zac Efron şi Joey King în rolurile principale

"Bridgerton": Sezonul 3 Partea 2, un nou capitol din celebra serie, în care Penelope decide că e timpul să îşi caute un soţ care să îi ofere independenţa necesară pentru a-şi continua viaţa dublă ca Lady Whistledown; "Sweet Tooth": Sezonul 3, un ultim sezon în care Gus şi prietenii săi pornesc într-o călătorie nebunească, în speranţa că vor găsi leacul pentru Maladie şi că vor descoperi adevărul despre hibrizi; "A Family Affair", un film rom-com cu Nicole Kidman, Zac Efron şi Joey King în rolurile principale, despre o iubire surprinzătoare care atrage după sine complicaţii legate de dragoste, sex şi identitate, sunt noutăţi pe Netflix în iunie.

În plus, platforma prezintă: "Hit Man", un film care aduce în prim plan pasiunea ce se naşte între un fals asasin plătit şi potenţiala lui clientă, cu Glen Powell şi Adria Arjona; "My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman": Sezonul 5, cu Dave care stă de vorbă cu Miley Cyrus, câştigătoare a premiului Grammy, şi cu Charles Barkley, o legendă a baschetului, despre vieţile şi carierele lor; "The Mole": Sezonul 2, unde competiţia se mută în Malaysia pentru un nou sezon cu răsturnări de situaţie.

De asemenea, sezonul 4 din "New Amsterdam", precum şi filme "300", "Divergent", "Mean Girls", "Mrs. Harris Goes to Paris" şi "The Fault in Our Stars" vor fi pe platformă din această lună. 
 

Afla mai multe desprenetflixbridgertonzac efron
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt