VIDEO - Ninge pe Transalpina, zăpadă depusă pe carosabil

VIDEO - Ninge pe Transalpina, zăpadă depusă pe carosabil
foto: Pixabay

Circulaţia se derulează în condiţii de iarnă, pe Transalpina, unde ninge şi este depusă zăpadă pe carosabil. Drumarii intervin cu două lame şi material antiderapant. Centrul Infotrafic anunţă că în mai multe judeţe plouă, iar în Cluj, Iaşi şi Vaslui este ceaţă.

 

 

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.   Se circulă în condiţii de iarnă (zăpadă pe carosabil de 1-3 cm) pe DN 67C Novaci-Rânca, judeţul Gorj, nefiind impuse restricţii de trafic”, anunţă Centrul Infotrafic.

DRDP Craiova a transmis că în zonă se acţionează cu material antiderapant şi două lame.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunţă că ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţele Cluj, Iaşi şi Vaslui”, anunţă

”Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, dar şi în mun. Bucureşti. Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil umed, în condiţiile unor precipitaţii sub formă de ploaie, vizibilitatea fiind bună”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să evite depăşirile riscante şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.

Afla mai multe desprezapada
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt