VIDEO. Momentul în care bucăţi din rachetă cad peste o plajă din Crimeea

VIDEO. Momentul în care bucăţi din rachetă cad peste o plajă din Crimeea

Cel puţin cinci persoane au murit după ce fragmente de rachetă au căzut pe o plajă din Crimeea. Totul s-a întâmplat în timpul unui atac ucrainean asupra oraşului Sevastopol. Rusia jură răzbunare şi dă vina pe americani pentru cele întâmplate.

 

Momentul terifiant în care bucăţi ale unei rachete americane ATACMS cad pe o plajă din Sevastopol, oraş în Crimeea, a fost suprins de camerele de supraveghere. Din imagini se poate observa cum sute turiştii speriaţi o iau la goană înainte de a fi loviţi. Acelaşi moment, dar din alt unghi, fost suprins şi de camerele de supraveghere al unui restaurant care se afla aproape de plajă.

Cinci persoane, inclusiv doi copii, au murit iar alte 151 de persoane au fost rănite în atacul lansat de ucraineni. Rusia jură răzbunare şi dă vina pentru atac pe Statele Unite pentru că au furnizat Kievului rachete americane cu care ucrainenii au atacat.  În acelaşi timp, viceministrul rus de externe spune că Occidentul subestimează determinarea Moscovei de a folosi armele nucleare.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt